O Nama

Neki životni trenuci su prosto lepši sa slatkim zalogajima...bila to nemirna čokoladna rum kuglica ili parče omiljene voćne torte.
Ukusi su različiti, želje su šarolike...potrebe razne ....ali kvalitet je svakako imperativ.

Poslastičarnica Slađana je otvorila svoja vrata 2010 god. i do dan danas poštuje svoj imperativ, bez odstupanja i za buduće dane i godine...
Kao u neka davna vremena, kada su naše bake i majke mesile, mutile, kuvale na pari dok se širio slatkasti miris kolača, Poslastičarnica Slađana sledi njihov način i put.

Naše torte i kolači nastaju po domaćim receptima od isključivo svežih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva.
Slatki ukusi koje stvaramo proizvod su velikog iskustva, umeća i ljubavi.
Iz naše kuhinje izašao je veliki broj torti za razne prilike i svečanosti.

Dečije torte su za nas zanimljiv izazov igranja boja i oblika crtanih junaka ili likova iz bajki.
Mladenačke torte, zahtevne, velike, na spratove, svaka kao jedna priča za sebe...i sudbonosno "Da" može da se izgovori!
Torte za svečane prilike odaju eleganciju a opet simboličnost događaja.
Torte sa posebnim željama već su viši nivo kreativnosti nastao od želja i poruka koje treba da pošalju. Često šaljive, uvek obraduju onog kome putuju od nas...
 
Trudimo se da zadovoljimo sve naše nove i stare klijente poštujući želje i dogovor.
Kada niste sigurni šta konkretno želite ili šta je ono što Vam treba, Poslastičarnica Slađana je tu da vam predloži pregršt ideja i predloga. I da zamišljeno ostvari.

Tu smo da ispratimo svaki Vaš važan datum u životu!
Zasladite život - pozovite nas i dođite!

O Nama i

onome šta radimo

Neki životni trenuci su prosto lepši sa slatkim zalogajima... Bila to nemirna čokoladna rum kuglica ili parče omiljene voćne torte. Ukusi su različiti, želje su šarolike, potrebe razne, ali kvalitet je svakako imperativ.

Poslastičarnica Slađana je otvorila svoja vrata 2010 god. i do dan danas poštuje svoj imperativ, bez odstupanja i za buduće dane i godine... Kao u neka davna vremena, kada su naše bake i majke mesile, mutile, kuvale na pari dok se širio slatkasti miris kolača, Poslastičarnica Slađana sledi njihov način i put.

Naše torte i kolači nastaju po domaćim receptima od isključivo svežih sastojaka, bez veštačkih aroma i aditiva. Slatki ukusi koje stvaramo proizvod su velikog iskustva, umeća i ljubavi. Iz naše kuhinje izašao je veliki broj torti za razne prilike i svečanosti.

Naši slatki

trenuci

Zaviri 

u našu slatku galeriju